Liverpool!!

Torsdag den 1 mars reiste jeg sammens med noen kompiser til Liverpool for å overvære Liverpool-Arsenal. Pga flyforsinkelse fra værnes, rakk vi ikke flyet vårt fra Amsterdam til Manchester. Så vi ble værende i Amsterdam i ca 5 timer. Vi dro da inn til Amsterdam sentrum. Makan te by. hehe. Der er det ALLE rettigheter så jeg. Etter hvert kom vi oss videre til Manchester. Etter en liten time i taxi ankom vi Liverpool by. Der var det allerede hæla i taket på de som hadde ankommet tidligere på dagen. Da var det bare en ting å gjøre, å det var å hive seg på lasset :) Masse sang å mere drikke ble beholdningen den kvelden :)

På fredagen var det en shoppingrunde på dagen, å selvfølgelig noen pils. Været var så bra at jeg fikk faktisk årets første utepils:) På fredagskvelden gikk turen inn til Blackpool. Der skulle vi se championship oppgjøret mellom Blackpool-Hull. Det va en utrolig artig opplevelse med sinnsykt trykk på tribunen.. Kampen endte 1-1 etter at Hull hadde utlignet i siste spilleminutt. Resten av kvelden gikk med til det samme som kvelden før;)

Lørdagen kom å vi var klare til kamp oppe på Anfield(hjemmebanen til Liverpool). Jeg å 2 til dro opp på stadion i rett tid på formiddagen. Å som alltid måtte man innom The Albert pub, der supporterne møtes for en pils å diskutere fotball. Fantastisk atmosfære. Kampen startet 13.45 å jeg hadde fått min drøm i oppfyllelse med å få stå på The Kop:) Kampen va meget underholdende med årsbeste i spill fra Liverpool sin side, men som så alt for ofte i år scorer de ikke mål å taper ufortjent 2-1. Men fotball handler om å score mål, å når du ikke gjør det så taper man. Så enkelt er det. Men det var likevell fantastisk å være der. Etter noen timer med depping(les 3), var det klart for tapas aften med gutta på kvelden. Fantastisk måltid med masse god drikke. Resten av kvelden gikk med på å være ute på livet:)

Søndagen var tid for restitusjon. Gutta bynner å bli noe slitne, så vi finner en pub å ser fotballkamp å tar noen pils. Etter det var det på tide å få i seg litt mat. Vi drar så tilbake til leiligheten vår å fortsetter med ett par pils å hyggelig prat. MEN, etter hvert begynner gutta å finne formen igjen. hehe Å kvelden bli faktisk en aldri så liten fest den å. Med gitarspilling å allsang som hadde gjort seg på Grensen, blir dette en kjempe kveld det å:) 1 pils til maten=1 flaske wiskey te enkelte;) hahaha.....

På mandagen er det hjemreise, å godt er det. Etter en del timer på reisefot er det godt å komme hjem. Men for en tur dette har vært. Latter fra vi dro til vi kom hjem. Takker ALLE gutta som var med å bidro til denne fantastiske morsomme reisen. Håper på reprise neste år:)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ronny Sundberg

Ronny Sundberg

37, Trondheim

Stort sett snill å grei....

Kategorier

Arkiv

hits